Тази сладка буква О

А нощем "О." разцъфва като роза, 
с всички багри на нощта... Разбира се, че гола!
Какво? Смущава те това? Защо, за Бога?!
Нима те плаши сексът с жена?

Свенлива, ароматна, буря и тревога!
О, как копнея да те откъсна, пронизвайки те
нежно - докрай!, - с острата си шпага,
обладавайки те, докато съвсем те укротя.

"Обичам те!" - нима мислиш, че след нея
на друга, някоя, мога да река?!
Ти казваш: "Това е лудост!..."
Е, луд съм аз тогава! - по цялата глава.


На Олеся


Рецензии