Чому я люблю дощ

Я хочу музики! Іще
Нехай сильніше вдарять громи,
Дерева, вкриючись дощем,
Нехай бринять в саду старому,
Хай вітер дмухає чимдуж
В сталеві труби водозливів,

Хай діти під червневий душ
Босоніж хлюпають, щасливі;
І я, скидаючи взуття,
Біжу до них. Далеко десь я
Вже зустрічала це життя –
Мені було, здається, десять.

Тоді я вірила у те,
Що не засяяти веселці,
Коли сидітиму весь день
У хаті, наче у фортеці;
І щойно сімка кольорів
Між хмар з’являлася дугасто,
Мій погляд радісно горів
Промінням істинного щастя.
Ні на хвилину не втихав
Мій сміх тоді, ні на хвилину…

Я хочу музики! Нехай
Усе повториться в краплинах.

Фото: Джоел Робінсон


Рецензии
Замечательно, я считаю... Привет, Настя!)

Саша Семыкин   19.09.2014 22:38     Заявить о нарушении
Привет)))Не так замечательно, как у Вас, конечно, но спасибо!)))

Анастасия Клименко Клеида   10.08.2015 15:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.