Свiтотвiр

В короткій миті дотик, спогад, вічність,
минуле і майбутнє одночасно,
притомність дня і ночі потойбічність,
в ній думка поза простором і часом   
долає легко сотні кілометрів.
Але чуттям не виміряєш відстань,
у світі паралелей і симетрій
шукаючи за краєм форми змісту,
де світотвір настільки неозорий,
що бачиш навіть ті зірки, що згасли.
Де тільки світло в безберегім морі, 
правдиве, незбагненне, повсякчасне.


Рецензии