Валентинi Терешковiй!
Ліні Василівні Костенко!
Красивішої ніж Ви, немає Жінки,
Що у Космос сміло полетіла.
Може страшно, може дуже гірко,
Та "Вона" розумниця усе зуміла!
Справа справжня - Держави Злет,
І Людина Космос прихистила.
Долетіла до Зоряних Комет,
І зайшла сміливо із прямого Тила!
Я оспівую сміливість цьої Жінки,
Що полетіла як ... Армагедон!
Поділяєте і Ви, що доля Гірко,
Обійшлась би, якби не поетичний
Дзвон!
Що із твердої сталі, Люди знають,
Воля Ваша, і ... Характер Ваш.
Люди Вірою живуть, і Віру мають,
Що Космічний простір завжди НАШ!
Як прийдуть Люди з Вами говорити,
Ви ж Їм Скажіть:"Настали вже нові
Часи!".
Навчите сим в Новий Час Народ Наш Жити,
Й вийти із "КОСМОПОЛІТНОЇ" дивини.
Надіємо, що Космос дуж захоче,
Нас бачити здобренними з Краси.
От тоді і ластівочка схоче,
Відродитися із ніжності й Роси!
Свидетельство о публикации №113101109644