Нами керують

Нами керують бажання
Щось досягти за життя,
Тож докладаєм старання
Щоб святкувать здобуття.

Добре якщо щось добились,
Настрій найкращий у нас,
Як здобувать не навчились,
Лаємо долю всяк час.

Нам би причини поразки
Взнати, щоб не допускать.
Та ми шукаємо ласки,
Нерви спокійні щоб мать.

Наші бажання, то мрії,
Хочемо ми їх звершить,
Нам би удачливі дії
Й можна добряче пожить.

Ми оптимізм не втрачаєм,
Знаємо смак перемог,
Часу ще досить ми маєм
І запрацюєм за двох.

Нами керують бажання,
Жити не можем без них,
Дії це для виживання   
В світі для грішних й святих.
11.10.13.


Рецензии