Iграшки для Оксанки

Закинула Оксанка
лялькове медвежатко
до темного кута
Закинула... - забула

До давнішньої іграшки
вона любов відчула
З пекучою провиною
До забавки прильнула

Новий центр світу
в забутому збагнула, -
Медвежа в минулому
Немов його й не було

На кIлець ситце заново
полегко натягнула
кут поглядом минає, -
торішня втіха - люба

Все знов у неї складно -
у вирі гри малятко
Перепросила Песика
Забула Ведмежатко


Рецензии