Меморiaльне

Солдати зниклі безвісті у морі горя й мук
Онукам вашим стало бач - повінця спокут
Журби давно забутих повісток-прощань
Шрамів-окопів та жаху страждань

Спадок страшний панування війни
долі мільйонів, що пійшли й не прийшли
Забуті байдужо, зариті наспіх
Наш пошук - спокута за той важкий гріх

Ви воювали і перемогли
Найдорожче що мали за нас віддали
Без відспіву та знаку у морок пішли
Справжні Герої - вічно юні Діди


Рецензии