Лабiринт

Інстальована в складний лабіринт сновида
Намотує петлі коридорами зла
Карбує на стінах пропащ імена
У тупіках марить небом, якого нема

Два радники - фатум та чорна змія
ВТішують шляхом від кута до кута
Ослизла волога мороковх склепінь
Плете міцні грати з глибоких корінь

Лише сходи до низу без початку й кінця
Сморід задухи розчинив вороття
Утиматум вічності тут гармонія
За мертвим порядком стежить око-свіча

У найглибших тунелях по кутах кістяки
Це ті, що раніше впетляли сюди
Чого тут шукали? Для чого прийши?
В ім'я чого лягли тут кістьми?!

Є виходом - вхід, аксіома проста
Сновида плине плавно, як крізь мури вода
Вивчаючи схему та задум майстрів
Що створили коллапс цей на стику світів


Рецензии