Заsaда

Підготувались, усе спланували
Разом зненацька ззаду напали
Ногами лежачого били-топтали
Майже вибили дух, на лопатки поклали

Кишені шманали - гроші шукали
Ніц не знайшли - знов кОпати стали
Разом ножі гострі подіставали
На леза отруйні плоть нанизали

Так Цезаря зранку близькі "вітали"
Усі крім одного, кого Марком звали
Надто довго боялись, врешті - діждали
Кормчого перстень з пальцем відтяли


Рецензии