День третий бабьего лета...

Туман стікає з верховіть
Дерев, уже червонолистих
І невагомо струменить
Осіннім напівсонним містом.
Його прозора сивина,
У світлі сонячного ранку,
Сягнувши тихих вулиць дна,
Лягає райдужним серпанком.
День незворушно загляда
У вікон золоті зіниці…
І осінь, досить молода,
Іде гуляти по столиці.
Неспішний темп її ходи
Дарує спокій цьому світу.
І відступають холоди...
День третій бабиного літа.


Рецензии