Второй день бабьего лета...
Край неба мальвами палає.
Чекаю сонячного світла,
Однак... однак його немає!
Знов хмари обсідають небо.
І звідкіля вони взялися?!
О, як же сонечко нам треба,
Такого кольору, як листя!
Гей! Нумо, вітри норовисті,
Де ви поділись - не дрімайте!…
Від хмар швиденько небо чистіть,
Дорогу сонечку давайте!
Нехай воно нам посміхнеться,
Щоб веселіше стало жити...
Хай все сьогодні нам вдається!
З днем другим бабиного літа!
Свидетельство о публикации №113101103727
Наталья Сытник 11.10.2013 18:20 Заявить о нарушении