В онлайн

Я казала усьому світу,що його кохаю ,
Відкрила душу і хотіла полетіти..
Та тільки крила хто підрізав, я не знаю ..
І тільки нікому вже стало шепотіти..
І так хотілось після того десь закритися
Від справжніх почуттів меня втекти,
Достатньо було в екран монітору вдивитися,
В онлайн себе закрити назавжди..
А тут що не людина - то далеко все,
Яка не близько, щоб завдати мені біль. 
Що не кохання то ілюзія, пусте ,
І електронні посмішки п'янять наче хміль..


Рецензии