Це ти...

Я знаю, пізно говорити,
Як сильно я тебе кохаю.
Запізно, навіть, сльози лити -
Тебе, давно, уже немає.

Та що я можу із душею,
Своєю, чуйною, зробити?
Це ти навчила так страждати,
Це ти навчила так любити!

Це ти дала чутливе серце,
Що у тривозі аж палає.
Це ти повчала : " Будь відверта
І чесна " - все я пам*ятаю...


Рецензии