Тече рiчка

Тече річка
Невеличка
І того не знає,
Що її чекає.

А чи море,
А чи горе,
Бо раптово зникне
І до того звикне

Не чекати
Де вмирати,
Тож тече спокійно,
Жити так надійно.

Не хвилюйся,
Не турбуйся,
Що кінця не знаєш,
Жити ж й далі маєш.

Не чекайте,
Біда знайде,
А мо’ все минеться
Й доля усміхнеться.

Киньмо, браття,
Це заняття,
Вдруге жить не будем,
Розправляймо ж груди.

І радіймо
І живімо,
Світ красивий дуже,
Він увесь твій, друже.
09.10-13.


Рецензии