Пташка

Відлетіла пташка в новії світи
Та забула пташка ріднії краї
Хто житья їй дав, на крило поставив
Від незгод укрив, мудрості навчив
Сивий батько дивиться у скайп
Чи побачить пташка гіркоту в очах
Чи почуе сердцем материний сум
Не сумуй пташино в новій стороні
Виростуть у тебе два твої сини
Та напвно зроблять так як ти колись
Не сумуй пташино в новій стороні


Рецензии