Подих для життя

В думках і мріях,
Жевріє надія.
Той вогник, що дає життя,
Палає й не згасає.

Я заблукала в снах твоїх,
Там зовсім інший світ.
В тумані я своїх рожевих мрій,
Знайшла той подих для життя.

Як тяжко не було,
Як біль у серці не шкріб.
Та  я назад в реальність не пішла,
Залишусь краще в снах.

Там завжди є надія,
Там сонце завжди гріє.
І не гримить душа сльозами,
Й не заливає океани.


Рецензии