Опал Солнца

Опал Солнца
В чае.
Гасни,гасни
Сагою пепла!
Уже срок...
Солнца опал -
Тот, что упал –
Плюхнувшись в чашку.
И лава на лавке,
Уже и кувшины полные
И сонный провал стекла оконного...
Зашториваешь глаза от мрака слов
И окна... Вчера там месяц висел.



Катерина Мiщук - вiршi

Опал сонця
в чаї.
Гасни, гасни
сагою попелу!
Вчасно…
Сонця опал -
той, що опав -
плюхкається в чашці
і лава на лавці,
вже й глеки повні,
і сонна плавальня скла віконна…
Зашторюєш очі від мороку слив,
і вікна… учора там місяць висів.
 


Рецензии