Лист
Не варто згадувать тебе..
Не треба зараз це писати,
Тим наражаючи себе
На злу,на болiсну отруту,
Гiрку усмiшку,як полин,
Безжалicно вселивши смуту
У мою тиху глибочiнь
Пусте...Порожньо..Не потрiбна!
Але навiщо я?..Чому?
Вертаюсь в те рожеве свiтло
Де й снiг нагадував весну...
Нестерпне!Болiсне!Жагуче!
Пекельне коло без тепла
Я повертаюсь неминуче
Туди,звiдкiль вже утекла
До тебе...
Обернувшись птахом,
Влiтаю в затишний твiй дiм,
Чужа,непроханна зi страхом
Милуюсь щастям я твоiм...
Дивлюсь на все крiзь твоi очi..
Твiй свiт березових очей
Це запах кави серед ночi,
Журлива музика речей,
Що пам ятають твоi руки,
Твiй доторк..твiй..тобою...ти..
Все чим живеш,все,що цiнуеш
Я намагаюсь зберегти
Гiркий полон душi моеi
Безглуздий бiль,до нiмоти..
Люблю тебе разом з тiею,
Яку без тями любиш ти...
(прошу прощение за ошибки в написании украинских слов,у меня не установлен украинский язык)Смысл,думаю ясен))
Свидетельство о публикации №113100700364
Елена Страмцова 31.01.2014 14:36 Заявить о нарушении