Цей день
Відчуєш сум і радість одночасно.
Є те що ти зробити й так не зміг
Побачиш сльози й усмішку прекрасну.
Тепер вже промінь сонця проліта
Не зміг зберегти ті очі бездонні,
Вона була твоя, така одна,
Стануть ночі страшні і безсонні.
Вона закохана й щасливою була
Була тоді, коли ви зустрічались,
Але прийшла неждана - чорна полоса...
І в смутку в сірий день розстались.
Не плач, все відбувається занадто швидко
Не треба душ шукати тут пропащих
Прилетить нова любов невпинно
Краще, бережи себе для кращих!
Свидетельство о публикации №113100608523