смуток

Голова переповнилась рядками з пісень,
Настрій відмінний, але з перепадами.
Холодний сьогодні видався день,
Образливо, що потрібно, але ніхто не лізе з порадами.

Кімната моя переповнилась тишею,
Телефон не покликав, за день, ні на мить.
Рятуюсь від спокою тільки музикою, кавою, книгами,
А на душі лиш осінь листом шелестить.

Написати листа , поки що, нікому,
Вкрити ковдрою ніхто не дозволить мені.
Переповнилась вулиця дитячими криками,
А я без тебе мовчу, ти не знаєш очей, ні імені.


Рецензии
Образ героїні, як на мене:Мила, Сильна, Любляча - жінка, як має що сказати.
Люблю вірші,які заставляють подумати над життям - а це саме такий вірш...
НАТХНЕННЯ ВАМ...!

Оксана Олейник Львов   09.11.2013 20:26     Заявить о нарушении