Гiтара, гiтара, гiтара

Гітара, гітара, гітара,
Колись ти щовечора грала,
Замовкла, не граєш ти нині,
В пилюці лежиш в комірчині.

Колись ти ходила в походи
Та бачила гори і води,
Співала пісні на привалах,
В концертних співала ти залах.

Ти юним була у пригоді,
В під’їздах і десь на природі
Збирались в гурти та співали,
Натхнення в душі відчували.

Та нині ніхто з них не грає
І пісні свої не співає,
А слухають записи тільки
Мов ті заморожені кільки.
               
Гітара, гітара, гітара,
Колись ти щовечора грала,
Замовкла, не граєш ти нині
По дикій, предикій причині.
06.10.13.







 


Рецензии