Ще зацвiте Молдова знову Ново!
Присвячується Ківалову!
На просторах Світу живого Є Країна,
В Ній з Роси дзвінкої живе дівчина
Фаїна!
Яблуком і цвітом, Аромат-Винограду,
Є пташинним співом й дужо, й Радо!
Ся Країна із Країн Великих,
Абрикосових і Гір, і Рік-Їм Зичу,
Процвітання більшого і ПЕРЕМОГ,
На Прекрасну із Країн оглянься
БОГ!
Усюди в Світі чемно Країну називають,
І добрі Люди у Ній давно проживають.
Природа в Краї чуйністю пронизана з
Давна,
ДиханнО і невпинно здивована Вона!
Народ Молдавії дуже скромним Є,
З Води джерельної живильну силу п`є!
І зрощують в Країні Хлібнеє ВИНО,
Національний СИМВОЛ Се, Молдавії
Звено!
Музичним Співом Ся Країна Грає,
Дівчата вишиванки Файні Одягають.
Де гордовито Легінь в Танці Плає,
Так про дівчину Свою, красуню дбає.
Країна давня, та ніжнішає дитинно,
Де завжди ощасливлює сім`ю година
Котра приходить вранці із Зорею,
І милується Колиской коло неї!
Де листопадом пташечки співають,
Про щасливую Молдову сповіщають!
Про красивий, Гордий й Скромний
Народ,
Божественно Вартий і Співу, і Од!
Свидетельство о публикации №113100605000