оленя

Він плаче

І місяць з журбою дивиться на нього

Пройшло все

Кохання і життя

Залишилися тільки

Дощі.

Пробач..снігом замете усі мої сліди
Повз твоє життя
Мені не можна поруч
Боляче, коли ми поруч
Поруч, а не разом.

Ллється сльозами дощова
Моя-твоя доля
Може коли навколо розквітне весною життя
Я буду назавжди твоя.

Плачу і я.


Рецензии