нш. присп в

  Згадай усе

Що ніколи і вже ніяк

Згадай..Абож на небі не має нас

На цьому небі не має нас

І ми за ним шукаємо  інші небеси.

Це небо вже не небо

На ньому нема нас..
Забути про себе такою
Коли ти поруч
Ї небо линє в очі
Об'єднуя скрізь сонця промінь
Вогонь тебе з мене водою
Дощем життя в любові.

Лалала..коханням..не любовью. .

Олалала...



Звертаюся до тебе скрізь дощове низьке небо

Де ти.....

І ллється кава по гнучким судинам
До серця не до душі
Диши..Повітрям любові диши.

Не тобі без мене не мені без тебе
Не повернути це коло
Тримайся

І по хвилям за обрій із мрій
Повертаємося до любові

Ми.


Рецензии