Лист Лесю Танюку вiд Лесi Танюк!

Низенько кланяюсь я Вам,
Вам, і Вашим я Літам!
Бажаю міцно й Файно Жити,
І Вкраїни не ганьбити.

Бажаю брати курс на "Север",
Опануйте врешт Себе Ви
Бо Я листа цього Пишу,
Вірша пишу, а не Ганьбу!

Сказав би ще Олександр Потебня,
Та замість НЬОГО скажу "Я!"
Ви Не підбурюйте Слов`ян,
Бо ЯНУКОВИЧ БОГОМ ДАН!

Рання праця "Думка й мова!",
То мов "Гуцульськая Діброва!"
Людям Ви скажіть про Те,
ЩО ДЕРЖАВА - ЦЕ СВЯТЕ!

"Прагнем Крові, рвем Кайдани",
Людей вводимо в Омани!
Хіба люблять так Народ,
Що з Небесних Синіх Вод?

Що Сказав би Вам Великий,
АГАТАНГЕЛ КРИМСЬКИЙ???
Який Розумів так ДИВСЬКО,
Й Володів Словом Великим
                ЛИКО!

Ви Не підбурюйте Народ,
Що з Глибоких Синіх Вод!
Добре ЖиЄмо ми Всі давно,
Отаке і ВАМ ВОНО!

Важко жили "Ви" раніше,
Та і "ми" не жили гарніше!
Так любімо ж Ми народ,
Ми - ПОЕТИ, напишімо...Од! 

Крові Прагнув і ШЕВЧЕКО,
Після "цього"-"ЗИМНИЙ штурмом".
Подібне щось було і в Неньки,
Не повторюймо й Ми Сурмів!


Рецензии
Шановний ПОЕТ, РЕЖИСЕР, ПРОФЕСОР, словом видатна ЛЮДИНА!
Пише Вам Ваша теска, ЛЕСЯ ТАНЮК!
Я Вам напередодні писала листа не у своїх віршах, а у Ваших, хоча їх у Вас не багато , Ви не відповіли,
та врешті-решт я й знаю чому. Та все ж пишу Вам це послання.
За яких би Президентів ми не були, а так би мовити скромну
людину, яка щонайменше (і Вам це відомо) не узяла жодних
псевдонімів, і не пише (Леся) от так, могли би і ПРИВІТАТИ.
Отака у нас у Державі ТОЛЕРАНТНІСТЬ. Усе щось ділимо, усього
завжди нам мало.(((

Леся Танюк   21.10.2013 15:19     Заявить о нарушении