Хай буде все, як забажаeш

Хай буде все, як забажаєш!
Хай не вгасають почуття!
Якщо любові ти не маєш -
Бажаю стріть, на все життя!

Здоров*я, успіхів, достатку!
Терпіння, сили і тепла!
Я поздоровлення на згадку,
Пишу, щоб гарною була!

Відвертість хай тебе підносить
І чесність, мудрість до гори...
Я вірних слів сказала досить,
Тож будь щасливою завжди!

                Чиж Наталії в День народження.


Рецензии