Листочки падають додолу...

Листочки падають додолу,
Вкриває осінь ліс, поля,
Вже малюки пішли до школи,
Писать, читати букваря.

Птахи зібралися в дорогу,
Гриби, останні, поросли,
Біжать хлоп*ятка на підмогу,
Збирать картоплю й буряки.

Вдяглась калина у намисто -
Веселе літо позаду...
Кружляє листя золотисте,
Співає вітер на ходу.


Рецензии