Наснився...
І Ангела він в руки дав
Сказав: "Тримай! Не відпускай!
Пройде уся твоя печаль!"
І я прокинулась, не зрозуміла,
Чи то був сон, чи все насправді
відбулось...В руках, я Ангела
Тримала, Він, врятував життя моє. . .
Свидетельство о публикации №113100506178