серед бурхливого кохання океану
Стоять атоли незабутніх почуттів,
Де гояться і найстрашніші рани,
А ліки – це душа без зайвих слів.
Там зорі огортають теплим світлом,
А хвилі щастя котять кожну мить,
Троянди поцілунків в серці квітнуть,
Як сонце полум’я добра горить…
Свидетельство о публикации №113100504200