Не гони

Світ  живе в брехні.
Брат видає брехню за правду.
Десять років Україна бротиметься  за вхід до НАТо.
Бунт, смута, кольорові революції  і
Розкраяна країна.
Кусок острова, неначе ніж по маслу
Покрається, поріжеться, і стане іншим Лине плач по Києву за загиблими синами.
Кий,Щек,Хорив і Лебідь змиватимуть сльозами кров.
Перед очима тисяча вогнів і площа квітів темних.
Порох вбиває порохом своїх.
Щоб зупинити зло, потрібно буде вигнати зло.
Каїн не зупинеться
І замахнеться на  людські життя, боячись втратити свою владу.
Блокада правди,
Фальшиві поводирі та сліпа війна.
Нелюд лютує знищуючи словян
Ще весна не настане, а зима не скінчиться як застогне Україна.
Брат захоче напитись крові
Завяже своїм людям пов'язки
На рот накине кляп
І піде, загудить по містах і селах
Залишаючи кровавий слід.
Оживе новий маньяк Гітлер тримаючи весь світ в  страху.



Розпочнеться


Рецензии
Если очень голоден.

Владислав Киосев   30.01.2014 23:01     Заявить о нарушении