Зимняя песня на укр. языке

Заметіль  в’яже  вітрами  мережку,
Пісню  зимову  тихенько  співа.
Білий  папір,  він  так  схожий  на  стежку
Ось  на  землі,  він  чекає  слова.

               
З  хати  я  вийду,  скрипить  під  ногами
Сніг,  що  казкову  утворює  ніч.
Добре,  коли  запаслися  дровами,
Є  що  підкинути  зараз  у  піч.

               
Іноді  хай  хуртовина  нестерпно
Виє.  Така  їй  -  судилася  роль.
Затишно  буде  у  хаті  і  тепло.
Кидаю  в  грубку  я  тіло  тополь.


Рецензии