Ц лющ п гулки

Цілющі пігулки

Ми вважаєм, щоб завжди
Не боліла мама.
Та здоров’я не знайти.
Звісно де? – В рекламі.

Там біднесенька дитина
Раз по двісті довік
Все питать матусю винна:
«Що болить? Животик?»

А матуся безперервно
Энтерол ковтає.
Почувається непевно.
Знов дитя питає.

Що ж, невигідно рекламним
Щоб здорові були,
Бо прийдеться їхнім кланам
Показати дулі.

Хай самі тоді ковтають
Цілющі пігулки
І здоров’я хай не мають,
Не знайдуть притулку.

20.01.2013г


Рецензии