до-сви-да-нья

конкретному месту
кармической нити
Чериса отмерит
короткую оду
кому то противно
кому то забавно
кому то до дрожжи костей
неприятно
Черисы калейда
скопический жанр
от клипа до клипа
каррйожжыт подкорку
и буром дантиста
щекочет сознанье
дооо
свии
дааа
ньйа


Рецензии