Моя стiна

Я сховалася за стіною
Від печалей, проблем, негод -
Я сховалася за тобою
Від невдач і поганих пригод!..

Ти зігрів мене серцем гарячим,
Повернув мені віру в життя...
Я за це тобі дуже вдячна -
Світле в нас тепер є майбуття!..

Твоя усмішка рідна і щира
Надихає творити дива...
Ти зі мною - і я щаслива!
Ти зі мною - і я жива!..

02.10.2013


Рецензии