Нашим вчителям

Вчителів вітайте з святом,
Квіти, усмішки даріть,
Порадійте з ними разом
І про себе розкажіть.

Розкажіть, чого достигли
Від душі скажіть слова:
«Ви нас мудрості навчили
Нам вона допомогла.

До мети  ми йшли уперто,
Подолали шлях в житті
Ми говоримо відверто:
З святом, любі вчителі!»

Ми бажаємо Вам щиро,
Щастя, радості, добра.
Наставляйте учнів вміло,
Щоб раділа дітвора.

Щоб вони не забували
Своїх перших вчителів.
Доброту їх пам’ятали
І дитинство шкільних днів.

Ми радіємо із Вами
У святковий оцей день.
Ви поводились, як мами,
Вчили нас нових пісень.

Нести добре і розумне
Вчителі будуть завжди.
І старання у них буде
Світло для дітей нести.

Привітаємо із святом
Всіх сьогодні вчителів.
Хай навчають ще завзято
Нас на протязі років!


Рецензии