Неначе перлина...
З'явилась весна,
Радіє Вкраїна,
Щаслива вона.
Бо радує мова,
Живе Заповіт,
Та силою слова
Вражає весь Світ.
В думках майбуття,
Міркування й розмови,
В коріннях життя –
Булава й чесне слово...
Історії вірність,
Та чесне служіння,
Рокам й поколінням,
Єднає «Соборність»
28 травня 2007 року.
Автор Геннадій Сивак.
Свидетельство о публикации №113100300145