ЛЕСЯ з Титанику! Танюк з ОбщЭжитiя!
Привіт Басализі Галині Іванівні,
Депутату Нерубайської сільської
РАДИ,
яка приїхавши до нас у справі,
при мені і Депутата Біляївської
райдержадміністрації сказала:
"Ну що, титаник уже зібрався?
Я прийшла до людей з Титанику!"
На що я відповіла:"не Тітанік, а
Радгоспна, №!19, і с. Нерубайське!"
На Титанику уютні,
Всюди у цвітах каюти.
Є Палуби велично вільні,
Як щось, то й свято здіймуть!
Мов з неба вогники палають,
І про Все Олеся знає.ТАНЮК!
А ще пальми у кают,
І усюди люди в нас уют!
Повітря чите в небо йде,
Я вірю, що Звізда МУЯ прийде.
Бо не забуду я кают уют,
їм не каюк,
І уюту, і ТАНЮК!
От ТАНЮК Вам с ОбщЭжитія,
Бажає жить ВСІМ БЕЗ... УНИТІЯ!
Мов з Неба вогники палають, це у нашому ДОМІ криШа з Шифера, ніби німці у Війну декілька раз пройшли кулеметною чергою.
А взагалі, років 15 був у СЕЛІ великий град з дощем, шифер привезли, люд знає, а де дівся вони сказали, а я не скажу,
всеодно нам ніхто вже не поверне, на
Свидетельство о публикации №113100208666
Джи-Мэн 21.10.2013 22:53 Заявить о нарушении