КавКаЗка Русь!
Каже - божий се бо Дар.
Люди, будемо в Ударі,
Робити мемо ми в угарі.
Казка се - КавКаЗка Русь,
Се, о ЛЮДИ, білий гусь.
Се, величності Удар,
І Політичний се Угар.
Русь КавКаЗу ще покаже,
За ПРЕЗИДЕНТА враз розмаже.
Ви забули Жану Д`Арк,
То я буду Вам Ламарк!
Буде Вам ще трета Віра,
Бо ганьба вже не йме Міри!
Свидетельство о публикации №113100203368