Холодний погляд

Холодний погляд, немов той лід,
Такий щемливий біль .
Він так щипає  холодом  по тілу,
І вганяє тугу в серце.

Я боюся втратити всі сили,
Здатися й піти у  нікуди.
Та холодний погляд не зникає,
Він пронизливо вдивляється у майбуття.

Так лежати у пустій квартирі,
І не знати, як вчинити.
Правильні шляхи я загубила,
В метушні, сьогоднішніх днів.

Рішення приходить не одразу,
А у смутку від кохання.
Що зосталось на вустах,
А холодний погляд ще не згас.


Рецензии