Чубовка Село!

Присвячується моїй мамочці,
ТАНЮК ЮЛІЇ ІВАНІВНІ,
яка проживає в Котовському
районі, Одеської області!


У Котовському Районі,
У Прекраснім Регіоні,
Прекрасна Чубовка Село,
Гарне й дивне є Воно.


Тут живе моя матуся,
У Селі, де й і Гануся,
Й Ви НАРОДЕ, кажу красно:
"Розкажу усім завчасно!"


Село гарне, бо Природа,
Як завжди, то Божа Врода,
Є Озера і Садки,
Навіть гарнії й пеньки.


Ще Землі у Вас багато,
Ви не знаєте, де дати,
Скоро ЛЮД до Вас приїде,
Й будуть жити Жінки й Діти!


Нову школу побудуєм,
І тоді ми запануєм,
А Ви мамку не ганьбіть,
Як що не так, мені кажіть!


Бо Є у Державі Партія Одна,
Скоро допоможе й Нам Вона,
Ви чекайте, бо не одразу,
Простимо усім образу!


Регіонів Пратія се Є,
Совість все своє зів`є,
Чекать лишилося не довго,
Підтримаймо ЇЇ на ДОВГО!


Мріємо усі в країні,
Про щасливу Україну!
Президента ми ШАНУЄМО,
Вірте, скоро запануємо!


От Вам люди і Олеся,
Зрозуміли про що йдеся,
А ще Леся Українка,
Се не просто в світі
               Дівка...


Се велика ПОЕТЕСА,
Знають се усі.Береза,
Ніжне дерево у нас,
Привітаю з цим я Вас!


Я також є ЛЕСЯ ТУТ,
Мої вірші се Ізумруд!
З цим ім`ям давно ходила,
І його я не ганьбила!!!


Берегла ім`я я "ЛЕСЯ",
Зрозуміли про що йдеся,
Це ім`я бо ПОЕТЕСИ,
Із великого ПРОГРЕСУ.


Тож не беріть Його у скобки,
Й не скачіть Ви словом гопки,
Як берете Ви псевдонім,
То бережіть Його як ДІМ!


Отака порада Вам,Вам
В Селі і всюди Там,
Якщо пишете вірші,
То пишіть про головні...


Проблеми нашого суспільства,
Всяк земельного удільства,
Будь - якого регіону,
Адміністративного трезвону!


На сьогодні СЛОВО маю,
Українці Вас кохаю,
Бо люблю усю країну,
Нашу неньку Україну!


Також й Ви ЇЇ любіть,
Й ПРЕЗИДЕНТА не ганьбіть,
Не пишіть хирню у неті,
Й у людському інтернеті!


В Україні Українці,
Також Болгари є і Німці,
Є Мадяри й гайналі,
Отакі всі ми, й є ЛІ!


Українцем хочеш стати,
Слід ДЕРЖАВУ ПОКОХАТИ,
Слід любити ПРЕЗИДЕНТА,
І не йти у ДИСИДЕНТИ!


Всім кажу сьогодні я,
І уся моя сім`я,
До побачення о ЛЮДИ,
Вірте, й щастя у НАС БУДЕ!


Слава УКРАЇНІ,
НАВІКИ СЛАВА!


СЛАВІМО ЇЇ!
Й У СУЧАСНІ ДНІ!




 


Рецензии