Вiват, Академii Вiват!

Присвячується Ківалову Сергію Васильовичу!


О, мій Шекспір, ПОЕТЕ,
Які Ви знали отоді секрети?
За що людей Ви так любили,
Що у віршах боготворили!


У Вас складенно стають рими,
А зміст втішає люті Зими!
Слова додібрані з життя,
Таки ж, ні в кого їх нема.


Поеми Ваші вразять враз,
Питання є:"Це Вас іст Дас?"
Я знаю, Ви ученим бУли,
І про Державу  незабУли:
                АНГЛІЮ!


Віват, Великій  Англії Віват,
Юракадемії в Одесі Ви є Брат!


Рецензии