Нащо?

Я можу шукати свій дао
І тисячоліття бути маленьким лотосом
Що зіницею глибокого озера
Колихається вгору і вниз, вгору і вниз, вгору і вниз...
Я хочу стати вершиною,
Білою скелястою смертю для боягуза,
Щоб в моїх очах застигла вічність.
Щоб щодня, щохвилини,  щомиті
Knock..knock..knocking on heaven's door…
Я повинна стати гілкою персикового дерева,
Його цвітом, його пелюсткою,
Що не знає меж світу,
Що ніколи на бачила кордонів світів.
Що щороку помирає і народжується знову
і в цьому безперервному колі є безсмертною.
Я можу стати сенсеєм витривалості і гуру самовладання.
Я не можу лише одного: збагнути
Навіщо мені ціла вічність світу,
Якщо я готова розтрощити його вщент
Заради єдиної миті поруч із тобою.
Я хочу. Я можу. Я повинна.
Я бачу. Я чую. Я промовляю до тебе.
Я мрію. Завжди.


Рецензии