Мабуть невипадково

Мабуть невипадково
Спільний корінь
В двух важливих словах цього світу:
ВІРа і ВІРність.
Мабуть невипадково
Кільсть атеїстів
Що ходять моїми вулицями
Зворотньо пропорційна ВІРним людям.
ПроВІРеним людям.
Мабуть не випадково
Зрада вважається найтяжчим з гріхів.
Фактично кожний
Має свої власні сім кругів пекла.
Але саме мабуть тому
Я п'ю до тебе
з келиха ВІРи.
Вірую. Вірна.


Рецензии