Слався Вiтчизно, моя Украiна
В сонячнім сяйві і прісно - в віках!
Була твоя доля тяжка і славетна –
Матимеш світлий, широкий свій шлях!..
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
В Русі Київській сповиті,
Князів Галицьких ми діти –
Січ козацьку спорудили,
Рідну мову, славу відновили...
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
Ти -славянського походу-
Мати всім своїм народам!
Під луною, осеред Європи,
Міцно робиш свої кроки!..
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
Ми ж, народ твій, громадяни,
Тебе любимо, плекаєм!..
І всі разом в намаганні
Розбудовуєм, вкрашаєм...
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
Чорне море і Карпати,
І ліси і полонини…
Степ широкий і Дніпро - Славутич,
Сонце сходить понад кручі…
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
Хай живе на віки – вічні!
В мирі, злагоді з сусідьми…
Хай живе і процвітає –
Рідний мій, мій щирий краю!
Приспів:
Україно, Україно –
наша рідна Батківщино!
Невмируща, вільна, плідна –
наша ненька – Україна!
Свидетельство о публикации №113093007807
Не знаю про події 2003-го, в той час була за межами України.
Рада знайомству. Заходіть.
З найкращими душевними побажаннями,
Оксана Федишин 19.01.2014 23:41 Заявить о нарушении