Приватний Прометей

Мереживо нашого кохання
Складається з тисячі хостингів, серверів, доменів...
Ми п"ємо разом каву,
Ми цитуємо один одному вірші,
Ми дихаємо на одній музичній хвилі,
Але не можемо подолати кризу часопростору.
Наші серця б"ються в такт улюблених бітів
Наші мізки запалені одними авторами
Але наші поцілунки так і залишаться зірочками,
Посмішки - дужками,
А всі почуття можна розкласти
На одинички та нулі в двійковій системі...
І ми бачимо сни біля різних людей,
Нам начхати у кого із нас які звички,
Ти в трусах, я без мейку...
Хтось може з борщем....
Ти он-лайн, *простягаєш мені запальничку*
Все як завжди. Ти мій приватний Прометей.


Рецензии