Тiльки тебе

 Як подолати глибинну журбу?
 Всюди вона, куди я не піду...

 Барвам осіннім зрадівши, полину
 В мрій далечінь, у таємну країну,
 Де фантастичні бажання про дім
 Дивно здійснились крізь радісний дзвін!
 Бачу Тебе, ми у шлюбі — єдині,
 Щасливі удвох у великій родині,
 Діти, батьки — скрізь порада й любов,
 Мабуть найсправді? Ні — сон, тільки сон...
 
 Дивлячись в небо, надію тримаю,
 Тільки Тебе назавжди я чекаю,
 Очі я знову Твої уявляю,
 Та височінь про кохання благаю...


 


Рецензии
Понимаю, что стихи хорошие, смысл уловил. В последней строке -кохання, значит люблю. А височинь? Спасибо.

Василий Шевчук 2   01.02.2014 11:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.