ЩаСТЯ
Дуже стильні окуляри, дуже рожевого кольору.
І як би в неї були сині, як море, очі
То крізь ці окуляри ій все було б фіолетово.
Але очі були зелені.
Як прапори фанатичних грінпісівців.
І тому крізь рожеве скло
Весь світ ставав насиченого та глибокого
Кольору свіжого дермища.
Їй хронічно не вистачало кольору
На її сьомому поверсі.
Їй хронічно не вистачало кисню
В цьому блювотному місті.
Але вона так і продовжувла малювати щ@стя
помаранчевим олівцем на білому папірці.
Свидетельство о публикации №113093000643