Правда i легенда

Коли правда радує не всіх,
То з’являється легенда,
А знавці беруть її на сміх,
В неї доленька плачевна.

Бо легенди довго хоч й живуть,
Правда врешті переможе,
Авторів легенди проклянуть,
Тож складати їх не гоже.

Оперують фактами з легенд,
То історія нам кажуть,
Ловлячи вже будь який момент
Й правду казкою замажуть.

Тож історія не зовсім факт,
Є там казочки від влади,
Кажуть нам лишається хай так
Звички нашої заради.
29.09.13.


Рецензии