Загадка

Де вибраних багато,
Але достойних мало,
Питає діток тато,
А радіо гімн грало.

Й дівчатка відгадали,
Це в радах депутати,
Миттєво закричали
І почали стрибати.

Бо дарував  їм тато
Дві лялечки в нарядах,
Бо знають так багато
Про депутатів в радах
29.09.13.
               


Рецензии