УркIи гьалак букIар

Дуниялике дахъал рурсбе улкIан,
Лебилра цаби нушбани барибил,
Ити лебилра рурсбала ургакан,
ХIаке цайра нуни диги дихьибил.

ХIябра дия уркIи гьалак букIар,
ХIу кераэс дигахъуле нам цIакьле,
Амма дия уркIи буъхIабуъар,
ХIу нуни кераэс хIабикале.

Эн хIа бекIизе цархIил урши левле,
Ну хIярт вяхъири дерхIибил шин ана.
Изан дугьуб хIулбера тIарукIуле,
Ганзариле эръурри гIянжа ана.

ХIатIариле, хIатIариле, ватурри,
Дия дихьибил диги сан хIадарри,
Ну эшхIяйзе гIязабизе уцибил,
ХIу ребкIибхIале жагьнамли ригобри.


Рецензии